За нас

 Като компания с над 10-годишен опит, смело можем да заявим, че най-важното нещо за нас е клиентите ни да са щастливи от съвместната ни работа. Ние гарантираме високо ниво на обслужване, лоялност във взаимоотношенията, качествени услуги, кратки срокове и атрактивни цени. “LYKOS CAPITAL ENGINEERING” е компания, с над 10 годишна история, с дейност, съсредоточена в три основни направления: 

  • Консултиране, разработване и управление на проекти за усвояване на безвъзмездна финансова помощ от фондовете на ЕС и други донорски програми, както и предоставяне на техническа помощ на общини, държавни органи и международни организации по въпроси, свързани с програмирането и управлението на средствата от ЕС в България.
  • Професионално обслужване в сферата на дигитален и BTL маркетинг. Специализирани в областта на дизайн, предпечат, печат изработка, брандиране и монтаж на всякакви видове реклама и рекламни материали, външна и интериорна реклама и материали за визуална комуникация. Ние Ви предлагаме абсолютно всичко в сферата на печата, графичен дизайн, уеб дизайн, SEO оптимизация. Всичко, което ви трябва в областта на професионалното видеозаснемане, видеомонтаж, аудио обработка, voice over, монтиране на клипове и спотове, заснемане на събития, можете да откриете при нас.
  • Успехът е абстракция, която натоварваме със своите различни представи и значения, но когато говорим за бизнес, обикновено той се измерва основно с пари, популярност и престиж. Единствената разлика между отделните браншове и индустрии е в начина, по който успяват да достигнат до тези обетовани земи, а самите начини са и в сърцевината на нашите услуги  – БИЗНЕС ПЛАНЪТ.

Като компания с над 10-годишен опит, смело можем да заявим, че най-важното нещо за нас е клиентите ни да са щастливи от съвместната ни работа. Ние гарантираме високо ниво на обслужване, лоялност във взаимоотношенията, качествени услуги, кратки срокове и атрактивни цени.